Uitzendtijden Muziek voor Volwassenen


Het dagelijkse radioprogramma Muziek voor Volwassenen van Johan Derksen wordt vanaf maandag 15 juni uitgezonden om 11.00 uur in de ochtend en 17.00 uur ‘s middags (van maandag t/m zondag). Voor de nachtbrakers is Muziek voor Volwassenen ook ‘s nachts om 00.00 uur te beluisteren. Ook de non-stop muziek is voor 100% afkomstig uit de platen/cd collectie van Johan Derksen. Kijk op deze pagina op welke manier je kunt luisteren naar Grolloo Radio. https://filemon.nl/luisteren-naar-grolloo-radio/


18 Comments:

 1. Lovely music, zit vast in Spanje en wat heerlijk dat ik Grolloo radio heb ontdekt, dit verzacht de omstandigheden de afgelopen maanden reken maar ik ben vaste fan eindelijk geen gezeur en Johan ga zo door met je maatjes het is genieten, gr Rene

 2. Man, man, man, wat een fantastische zender alle speakers in huis zijn geschakeld naar Grolloo Radio dag in dag uit, ge-wel-d i-ge muziek ik geniet ervan.
  En dan 2 x per dag “Muziek voor volwassenen” met allerlei zeer interessante wetenswaardigheden, TOP : -)
  Ik hoop van harte dat deze zender een blijvertje is.

 3. Lang gehoopt een internet radio te vinden welke me blijft boeien en dit is ‘m …… mannen blijf zo doorgaan en ik hoop dat nog veel meer luisteraars jullie ontdekken…

 4. Eindelijk een normale muziekzender in Nederland. Past precies bij mijn muzieksmaak. Af en toe Rory Gallagher zou leuk zijn. Ga zo door.

 5. Zondagmorgen, vrouwlief slaapt uit, rustig ontbijten met Grolloo Radio. Fantastisch initiatief, mannen! Wat een verademing, “Kein Geloel” zou een legendarische voetbaltrainer zeggen, geen reclame en geen nieuws. En zo te zien duurt het nog wel een eeuw eer we alles uit Johan’s eigen voorraad gehoord hebben. Mooi ook de afwisseling tussen de genres. Zo leer je als oudere jongere alles waarderen op muziekgebied.

 6. Het toppunt van eindeloos genieten. Muziek die je nergens anders (meer) hoort en dat 24 uur per dag. Daarnaast 2x per dag muziek met achtergrondinformatie die Johan op een heerlijke rustgevende manier brengt. Ik luister werkelijk niets anders meer. Heren blijf vooral zo doorgaan want jullie hebben een echte fan erbij.
  Groetjes uit Limburg !

 7. Grolloo radio vandaag ontdekt,wat een geweldige echte muziek met mijn bijna 60 jaar eindelijk een zender ontdekt die weet wat mannen en hopelijk ook veel vrouwen in deze leeftijdsgroep mooi vinden.

 8. Zag Johan Derksen vanavond bij Jinek, hoorde hem praten over Grolloo Radio, heb de app gelijk geinstalleerd. Wat een geweldige zender, top muziek! Luister ook op zondag van 16.00-18.00 uur naar Radio Noord-Holland, waar Johan ook geweldige muziek draait. Dubbel genieten nu.

 9. Gewéldige blues muziek👍wat heerlijk👍fantastisch👍👍een vette 10 voor Johan Derksen, ik geniet me suf. Écht!! Welgemeend DANKJEWEL

 10. Geweldige muziek Johan en kompanen, het is elke dag genieten. Heel goed initiatief om een radiozender te beginnen om de crap die op de reguliere zenders te horen is het hoofd te bieden Ga zo door!!!!

 11. Deze zender doet me denken aan de saxsound-uitzendingen jaren geleden van Hans Dulfer die toen een goed beluisterd programma had op BNR, toen nog een praatradiozender. Dat deze zender een gat opvult moge duidelijk zijn. Tussen die honderden popzenders die allemaal hetzelfde klinken is deze zender een verademing. Het is te hopen dat deze zender een lang leve beschoren is. Alle lof voor Johan Derksen en mede-oprichters die met een frisse tegenwind dit avontuur aangaan.

 12. Beste Muziekmakers,

  Op deze manier maakt men kennis met artiesten welke in Nederland nooit te horen.
  Heel verrassend. Geniet sinds “Jinek” van deze zender.
  Wens jullie nog een lang bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × een =

Scroll Up